4G 3MP vaizdo stebėjimo kamera su baterija SmartHome

119.00 

  • Išmani 3MP vaizdo raiškos kamera
  • Dviejų krypčių balso komunikacija.
  • Infraraudonųjų spindulių naktinis matymas, spalvotas naktinis matymas, išmanusis naktinis matymas, trys naktinio vaizdo stebėjimo režimai.
  • Nuotolinis stebėjimas iš mobiliojo telefono bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje su išmania programėle SmartLife/Tuya.
  • Judesio aptikimo aliarmo funkcija, kuri sukelia aliarmą, siunčiant pranešimą į jūsų telefoną.

 

Instrukcija: parsisiųsti

 

Garantija: 24 mėn.

Aprašymas

Tuya 3MP 4G išmanioji vaizdo kamera
Atspari vandeniui (IP65) ir maitinama saulės energija, ji suteikia nuolatinę ir tvarią apsaugą. Su dvikrypčiu ryšiu, naktiniu matymu (iki 10 metrų) ir suderinamumu su balso asistentais, ši kamera užtikrina visapusišką stebėjimą. Įrašinėkite 3 MP Full HD vaizdo įrašus, kad gautumėte išskirtinę kokybę. Be to, dėl PIR žmogaus aptikimo technologijos ji veikia kaip pažangi CCTV sistema, užtikrinanti tikslingą ir patikimą apsaugą. 4G kamera su baterijaStebėkite savo namus lengvai ir patikimai su Tuya atsparia vandeniui kamera ir saulės baterija.

Maitinimas saulės energija
Ši lauko apsaugos kamera yra aprūpinta 3,5 W ekologiška saulės baterija ir atnaujinta 18650mAh įkraunama baterija. Lauko apsaugos kamera gali tiekti nepertraukiamą saulės energiją dieną ir naktį, per lietų ar saulę. Saulės baterija yra lengvai montuojama ir naudojama. Tiesiog prijunkite 3 metrų įkrovimo laidą su micro USB kištuku prie apsaugos kameros įkrovimo prievado ir viskas.

Nuotolinis valdymas
Lengvai valdykite realaus laiko vaizdą per Tuya Smart arba Smart Life programėlę, gaukite momentinius pranešimus ir įrašinėkite aukštos kokybės vaizdo įrašus net ir naktį, dėka pažangaus naktinio matymo. Kai kas nors įeis į stebėjimo zoną, kamera išsiųs stumiamąjį pranešimą į jūsų mobilųjį telefoną.

Žmogaus aptikimas
Kai tik 110° PIR judesio jutiklis su iki 10 m diapazonu aptiks judesį, į jūsų išmanųjį telefoną bus išsiųstas pranešimas. Programėlėje (iOS ir Android) galite lengvai atlikti individualius nustatymus.

Balso valdymas
Saulės kamera palaiko balso asistentus, tokius kaip „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“, leidžiančius valdyti ir peržiūrėti kamerą su intuityviais balso komandomis.

Atminties kortelė
Lankytojų nuotraukos ir vaizdo įrašai išsaugomi pasirinktinėje microSD atminties kortelėje (maks. 64 GB), kad vėliau galėtumėte įvertinti, kas įvyko prie jūsų įėjimo ar nuosavybės – tiesiog praktiška!

Dvikryptis garso ryšys
Naudodami dvikryptį garso ryšį, galite kalbėtis ir klausytis realiu laiku, sukuriant tiesioginį ryšį su jūsų namais ar biuru, kad ir kur būtumėte. Pavyzdžiui, jei aptiksite įsilaužimą ar įtartiną veiklą, galite tiesiogiai per kamerą pasakyti įsibrovėliui, kad žinote apie jo buvimą ir kad apie tai pranešta valdžios institucijoms.

24/7 apsauga
Kamera turi pažangų naktinį matymą, kurį užtikrina infraraudonieji (IR) LED ir balta šviesa, garantuojantys aiškų matomumą iki 10 metrų net visiškoje tamsoje. Lauko kameros viduje esantis jutiklis automatiškai aptiks aplinkos šviesą ir perjungs į naktinį režimą.

Tinka lauko sąlygoms
Ši kamera yra atspari vandeniui su IP66 sertifikatu, užtikrinančiu patikimą veikimą net ir pačiomis nepalankiausiomis oro sąlygomis.

Rinkinio turinys:

  • Kamera
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

 

 

 

Protingas namas „Smart Home“ – tai įrenginiai veikiantys vienoje protingo namo platformoje.

Patogumas ir komfortas
Tai galimybė valdyti nuotoliniu būdu ar automatizuotai: apšvietimąsignalizacijąvaizdo stebėjimo kamerasšildymo-vėdinimo sistemasdurų rankenaskiemo ir garažo vartusdurų užraktus,el. prietaisus, kur visa tai Jums suteiks dar daugiau patogumo ir komforto. Visi prietaisai veikia automatizuotai, prisitaikant prie kiekvieno savininko gyvenimo būdo ir poreikių.

Sistemos privalumai

• Namų prietaisų ir sistemų valdymas nuotoliniu būdu iš bet kur ir bet kada.
• Prietaisai ir įrenginiai veikiantys belaidėmis Wi-Fi, Z-Wave, Bluetooth technologijomis.
• Keleto prietaisų valdymas ir automatizavimas vienu mygtuku.
• Sistemos ir prietaisai valdomi balso asistentų „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ pagalba.
• Įrenginių automatizavimas pagal taisykles (temperatūra, vietą, laiką, įrenginių būsenas ir pan.)
• Paprastas ir lengvas įrenginių prieigos suteikimas šeimos nariams, klientams.
• Realiu laiku gaunami pranešimai apie įvykius, maksimaliam saugumui užtikrinti.
• Paprastas ir greitas įrenginių konfigūravimas ir valdymas išmaniuoju telefonu.

 

Su „Smart Home“ turite galimybę kurti savo Protingus namus ir nereikia iš anksto paruoštų projektų, instaliacijos, laidų ir pan. Viskas veikia belaidžio Wi-Fi ryšio pagalba. Ieškantiems padidinto saugumo ir kompleksinių sprendimų, „UAB Vairema“ specialistai visa tai padės įgyvendinti naudojant Wi-Fi, Z-Wave ir Bluetooth technologijas.